SUMMER 17!!


We kunnen stellen dat het nu écht gaat beginnen..

Wij hebben alles in huis om er een knallende zomer van te maken!

Naast alle nieuwe schoenen, zomer kleding en skate/longboards  zijn we vooral met ons aanbod in wakeboard spullen dè wakeboardshop van NL!!
Goeie boards, bindingen, vesten, wetsuits, protectie.
Bedenk het en het ligt bij ons!
In de laatste 25 jaar hebben we van alles voorbij zien komen en helaas ook heel veel slechte spullen.
Wij zijn daarom de laatste jaren extra kritisch op wat we willen verkopen.
Als het niet in onze shop ligt vinden wij het simpelweg niet goed genoeg. 😉

Ook voor de kleinere portemonnee hebben we een grote hoek met overjarige en gebruikte wakeboards en bindingen.

Het allerbelangrijkste vinden we vooral dat onze klanten er super blij mee zijn..
Als een aankoop je niet bevalt, ruilen we het om! De Burnside Superservice noemen we dat!

Dus, als je op zoek bent naar een (nieuwe) set weet je waar je moet zijn!
Daarnaast kan je je spullen gelijk testen bij ons eigen Burnside Cablepark!!
En laat je vooral niet bang maken door buienradar lieve mensen, want buiten het feit dat er vaak niets van klopt:
NAT WORDT JE TOCH! 


VANS SHOPRIOT 2017

 

JAAAAA: DEZE ZONDAG IS HET WEER TIJD VOOR DE LEUKSTE EN VOORAL BESTE SKATEBOARDWEDSTRIJD VAN HET JAAR! MEER DAN 30 SHOPS UIT HEEL NEDERLAND NEMEN HUN TOP 3 SKATEBOARDERS MEE VOOR DE EPIC SHOPRIOT VAN VANS IN HET MOOISTE SKATEPARK VAN NL!! TOT ZONDAG DUS!

 

 


8 April: ”Couple Trouble” Duo Skateboard Contest

 

Op zaterdag 8 april organiseren wij samen met Monster Energy de ‘Couple Trouble’ Duo Skateboard contest bij Burnside Skatepark in Deventer. In deze contest met uniek wedstrijdconcept waarin je als koppel strijdt om een zeer unieke prijs; een 4-daagse trip naar Street League in Barcelona. Koppel je zelf aan een andere rijder en probeer zo ver mogelijk te komen in de contest waarin het belangrijk is dat jullie samen zo goed mogelijk skaten…

Info Couple Trouble:
Datum: Zaterdag 8 April 
Tijd:
15:00 – 21:00
Locatie:
Burnside Skatepark, Deventer
Kosten:
Deelname + entree skatepark €7,50

Wedstrijd format:
In deze wedstrijd draait het om de prestatie van jullie team. Het is dus van belang dat beide rijders uit een team goed presteren, alleen dan maak je kans om door te gaan naar de volgende ronde. Weet jij het zo ver te schoppen tot de ”Double Best” en weet jou team de beste double te makken, dan vliegen jullie samen met ons en Monster Energy naar Street League in Barcelona!

Ronde 1:
Duo runs. Je rijdt samen met je teamlid een run van 90 seconden door het park. Het is van belang dat beide rijders zo goed mogelijk presteren, alleen dan maak je kans om door te gaan naar de volgende ronde. Creativiteit wordt extra beloond!

Ronde 2:
Best tricks. Ieder team dat door gaat naar ronde twee gaat naar de best trick sectie. Elke team krijgt in totaal 6 try’s voor de best tricks (3 per rider) Alleen de trick met de beste score van het team telt.

Ronde 3:
Duo best tricks. 20 minuten chaos jam op een obstakel in het skatepark. Het is de bedoeling dat je als team de beste double weet te maken. Dit kan zijn door samen een ledge te skaten, de drive of een combinatie hiervan. Zolang de trick maar op het zelfde obstakel én op het zelfde moment gedaan wordt.

Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft weten te scoren wint de wedstrijd en daarmee de reis naar de Street League open in Barcelona!

 

 


Inlineskatelessen vanaf woensdag 9 november!

Na het grote succes van de skateboardlessen van Iris elke maandagmiddag kregen we zoveel vragen van ouders of we ook eens konden denken aan inlineskatelessen.
Dat hebben we gedaan en vanaf woensdag 9 november gaat onze eigen pro Davie Nijenbrink (youtube hem!) die stuntskatelessen verzorgen van 16:00 tot 17:00.

De kosten voor een les bedragen €10,- per les (inclusief entree voor het skatepark).
Voor €50,- koop je een strippenkaart voor 6 lessen!
We verhuren jammer genoeg geen skates dus je moet je eigen skates meenemen.
Bescherming is niet verplicht maar wel zo veilig. We hebben helmpjes te huur voor €1,-.
Ook niet geheel onbelangrijk; voor en na de lessen is er de mogelijkheid om vrij te skaten én er is altijd iemand aanwezig van Burnside die een pleistertje kan plakken als dat nodig is.
Je bent niet verplicht om elke les aanwezig te zijn, dus als je een keer niet kan is dat geen ramp. Voorlopig zijn het dus alle woensdagen en kijken we even aan of dit echt een super goed idee van ons was.

 

Davie Lessen


Nieuwe ronde, nieuwe tablet!

Na 2 goede feestjes gisteren is onze Samsung tablet gecrashed en hebben we niet alle contacten terug kunnen krijgen op onze whatsapp-service (0638382434). Dus waren we nog (serieus) in gesprek stuur ons dan even just in case nog een appje ter herinnering. Thanks en sorry! 😘

 

Tabletlife