BMX BOK


Op zaterdag 28 oktober is het weer tijd voor de gezelligste, vetste en onwies knallendste contest van het jaar!
De Onwies Knallen crew uit het oosten zal voor de 3e keer de gehele dag hosten.

– park open 12.00
– start contest 13:30
– meedoen €7.50
– kijken is gratis

Deze editie hebben we de drie grootste distro’s uit Nederland bij elkaar gekregen die de prijzen/goodies zullen verzorgen! Een hele dikke shout-out naar Paul’s Boutique, Rock N Roll BMX & Dante Bikes!!!

Save the date en kijk voor verdere info over het programma en de contest op het Facebook event


GoPro 6 NEW IN STORE!!

 

Sinds een paar dagen al ligt de gloednieuwe GoPro6 (€569,-) bij ons in de winkel als 1 van de eerste shops in NL! Dus ben je op zoek naar de meest geavanceerde action camera dan weet je (zoals altijd) waar je moet zijn:

Kort samengevat:

Met de GoPro HERO 6 maak je vloeiende opnames tot 60fps in 4K en tot 240fps in Full HD. De voor HERO 6 ontwikkelde GP1 chip en verbeterde beeldstabilisatie zorgen voor stabiele beelden van hoge kwaliteit. Je gebruikt je stem om de action camera te bedienen. Via de GoPro app voor iOS en Android verzend je opnames direct naar je telefoon. De Quik Stories functie monteert deze opnames automatisch, zodat je ze gelijk kunt delen. Je verbindt je smartphone met het snelle 5GHz wifisignaal van de GoPro. Zo zet je jouw beelden vlug op je smart device of computer. De HERO 6 is waterdicht tot 10 meter diep, zonder behuizing.

Standaard meegeleverd

  • Accu
  • The Frame
  • Usb kabel
  • Mount buckle
  • Plakbevestiging (2x)

Twee pallets vol Lib-Tech, Gnu & Roxy..


Mervin Manufacturing, oftewel 1 van de gaafste snowboard fabrieken! Een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van alle Libtech-, Gnu- en Roxy boards.
Wij durven niet te zeggen dat ze dé groenste zijn, maar ze zijn wel héél fanatiek om zo ecologisch mogelijk te werken. Bijna alle boards worden nog steeds met de hand gemaakt. Snuffel maar eens op hun site rond dan pakken wij nog een stapel dozen uit.

Mervin Manufacturing Site


Rome SDS in da House!!!


Terwijl het er nog volop gewakeboard wordt en de fanatiekelingen nog in de korte broek lopen, druppelen de 1e snowboardspulletjes alweer binnen.
Zo hebben we het magazijn alweer mooi vol liggen met Rome bindingen en die zien er veel belovend uit. Alle bindingen hebben de vernieuwde nosestrap die geweldig mooi om de neus van je schoen vormt.
Ook heeft Rome de VICE geïntroduceerd; een goedkopere versie van de KATANA, hier wordt de nieuwste tech ineens meer betaalbaar!

Klik maar eens op de link hieronder of kom ze in de winkel bekijken. Wij vertellen je er graag alles over. 🙂
Rome Bindingen

 


Rob Maatman – Emerica shoe release

Emerica Indicator Low X Rob Maatman Shoe Release @ Burnside Deventer

Afgelopen vrijdagavond was er een knal avond ter ere van Rob Maatman! Deze mooie jongen heeft zijn eigen schoen op Emerica mogen releasen en de heeeeule wereld was daar bij!! En dat allemaal omdat we zo blij zijn voor Rob, en zéker niet voor het gratis bier dat er de hele avond was..
Iedereen bedankt voor een heerlijk avondje en een dikke shoutout naar Flatspot Magazine voor het maken van dit filmpje.

Oh ja, Rob’s Emerica Indictor Low is gewoon te koop bij je favoriete skateshop voor maar 75 Ekkies. Get Yours!!