Past event

Nieuw – Zondag skateboard lessenserie

Wegens succes en overvolle wachtlijsten voor de zaterdagen, hebben we besloten om ook op zondag skateboard lessen voor de jeugd aan te gaan bieden!

Heb je nog vrienden/kennissen/zusjes/broertjes/neefjes/nichtjes die ook willen leren skateboarden bij het gezelligste skatepark van Nederland? Let them know!

Speciaal voor de 6-12 jarige.
De serie bestaat uit 10 weken les op zondagochtend in een vaste groep. We zouden uiteindelijk graag 2 groepen les aanbieden, maar dat hangt in de eerste plaats even samen met het aantal aanmeldingen.

We geven natuurlijk al de vaste groepen skateboardlessen op zaterdag. Voor de zondag zal de opzet hetzelfde zijn, alleen is het aanbod beperkt tot de leeftijdsgroepen die lange wachtlijsten hebben op de zaterdag. De bedoeling is om op de zondag ook met 2 groepen te gaan werken waar de skaters op leeftijd en niveau worden ingedeeld. Elke week ga je een stapje verder en door met de trucjes, zodat je steeds lekkerder op je board rond rijdt.

Lessen zijn voor iedereen, beginner, gevorderd, jong, oud of een talent dat net wat extra aandacht nodig heeft?
In Burnside Skatepark leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboardleraren.

Het voordeel van een lessenserie is dat je in een vaste groep les krijgt. Daarnaast is het park tijdens deze lessen nog gesloten voor andere bezoekers. De deelnemers hebben dus een heel leeg skatepark waar ze op hun eigen tempo nieuwe tricks leren van ervaren skateboardleraren.

Voor een meerprijs kun je tijdens de lesperiode onbeperkt komen rollen in het skatepark. Het grote voordeel hiervan is dat je op je eigen tijden de behandelde tricks onder de knie kan krijgen in ons skatepark. Want tijdens het zelfstandig rollen ervaar je het echte “vrije gevoel” van skateboarden!

Serie: Zondag 21 april tot 7 juli*
Deze zondag serie zal bestaan uit 10 weken les
Groep 1 van 10.00 tot 11.00 uur
Groep 2 van 11.00 tot 12.00 uur

*We slaan zondag 5 en 19 mei over i.v.m. Bevrijdingsdag en Pinksteren.

Voor deze serie geldt wederom vol=vol dus wacht niet te lang. De wachtlijsten op de zaterdagen staan hier los van. Mocht je op de zondag gaan skaten dan halen wij je op zaterdag van de wachtlijst af, tenzij je anders aangeeft.

Interesse? Mail ons naar skatepark@burnside.nl

Terug naar agenda overzicht