13.04.2024

Start Zaterdag Skateboard Lessenserie

Vanaf zaterdag 13 april 2024 gaat de nieuwe lessenserie van start! Dit is een vaste serie lessen waarvoor je je vooraf moet aanmelden. Hij zit snel vol dus wacht niet te lang met aanmelden.

We geven skateboardlessen in vaste groepen op zaterdag. Hierbij worden deelnemers ingedeeld op leeftijd en niveau. Elke week ga je een stapje verder en door met de trucjes, zodat je steeds lekkerder op je board rondrijdt.

Lessen zijn voor iedereen vanaf 6 jaar oud, beginner, gevorderd, jong, oud of een talent dat net wat extra aandacht nodig heeft?
In Burnside Skatepark leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboardleraren.

Het voordeel van een lessenserie is dat je in een vaste groep les krijgt. Daarnaast is het park tijdens deze lessen nog gesloten voor andere bezoekers. De deelnemers hebben dus een heel leeg skatepark waar ze op hun eigen tempo nieuwe tricks leren van ervaren skateboard leraren.

Voor een meerprijs kun je tijdens de lesperiode onbeperkt komen rollen in het skatepark. Het grote voordeel hiervan is dat je op je eigen tijden de behandelde tricks onder de knie kan krijgen in ons skatepark. Want tijdens het zelfstandig rollen ervaar je het echte “vrije gevoel” van skateboarden!

Lees hier meer over de tijden en kosten.

En vergeet je niet aan te melden want…VOL = VOL.


Volg Burnside Skatepark op Instagram voor alle updates!

Burnside Skatepark
Terug naar agenda overzicht