Past event

Start nieuwe lessenserie

Vanaf zaterdag 9 september 2023 gaat de nieuwe lessenserie weer van start! De lessenserie zijn groepslessen waarvoor je je vooraf moet aanmelden. Hij zit altijd snel vol, dus wacht er niet tot het laatste moment mee.

We geven skateboardlessen in vaste groepen op zaterdag. Hierbij worden deelnemers ingedeeld op leeftijd en niveau. Elke week ga je een stapje verder en door met de trucjes, zodat je steeds lekkerder op je board rondrijdt.

Lessen zijn voor iedereen vanaf 6 jaar oud, beginner, gevorderd, jong, oud, jongen, meisje, transgender of een talent dat net wat extra aandacht nodig heeft?
In Burnside Skatepark leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboardleraren.

Het voordeel van een lessenserie is dat je in een vaste groep les krijgt. Daarnaast is het park tijdens deze lessen nog gesloten voor andere bezoekers. De deelnemers hebben dus een heel leeg skatepark waar ze op hun eigen tempo nieuwe tricks leren van ervaren skateboard leraren.

Voor een meerprijs kun je tijdens de lesperiode alle dagen van de week onbeperkt komen rollen in het skatepark. Het grote voordeel hiervan is dat je op je eigen tijden de behandelde tricks onder de knie kan krijgen in ons skatepark. Want tijdens het zelfstandig rollen ervaar je het echte “vrije gevoel” van skateboarden!

Lees hier meer over de tijden en kosten.
Kan je niet wachten tot 9 september? Tot er met woensdag 19 juli is er elke woensdagmiddag een open skate les. Om 16.00 uur voor de jongste en 17.00 uur voor kids vanaf 10 jaar of met wat meer ervaring. Voor deze lessen is het niet nodig om je vooraf aan te melden. En deze woensdag serie zal vanaf 13 september weer starten na de zomervakantie.

 


Volg Burnside Skatepark op Instagram voor alle updates!

Burnside Skatepark
Terug naar agenda overzicht