Past event

VALSE START + Release party

Vrijdag 1 maart gaan we met Valse Start weer los op de tunes van SGT. Friendly en één van zijn vrienden. We starten de avond om 17.00 uur en dit keer samen met The Pollinators en Bob Mollema.

The Pollinators uit Amsterdam maken zich hard voor de bestuivende insecten en hun voorbestaan. Dit doen ze door het terug brengen van meer bloemen en bomen. Bob Mollema is een kunstenaar, illustrator en muzikant, bekend van zijn ruwe krijt, potlood of olieverf werken. Enkele van onze Volcom liefhebbers hebben zijn naam misschien al eens voorbij zien komen door de kledinglijn die zij in samenwerking met Bob Mollema maakte. Bob werkt samen met verschillende partijen wereldwijd die net als hijzelf waarde hechten aan hun relatie tot de natuur. De link met de Pollinators was dus als snel gelegd.

Voor de gelegenheid hebben beide partijen hun krachten gebundeld en brengen ze samen een hommage aan de natuur middels een milieu vriendelijke limited edition hoodie. In het ontwerp liet Bob Mollema zich inspireren door een toekomst waarin de mens de natuur weer letterlijk en figuurlijk omarmt, waar bloemen, bijen en planten zijn gelijken zijn. Dus wees er vrijdag 1 maart op tijd bij als je niet wilt misgrijpen.

Naast deze feestelijke release zullen een aantal van Bob zijn werken te bewonderen zijn en kan je op de avond zelf ook prints kopen van zijn werk.
En dat alles gewoon in ons gezellige Burnside café met lekkere Valse Start tunes tot dat de klok ons verteld dat het tijd is voor de laatste ronde.

  • Bier 🍺
  • Muziek 🎵
  • Chillen 🛋️
  • Liefde voor mens en natuur 🌱

Wat wil je nog meer?

Vanaf een uurtje of 17.00 tot 23.30 uur, gewoon hier bij ons in het Burnside café.
Gratis entree natuurlijk.

Artist: Bob Mollema


Volg Burnside Cafe op Instagram voor alle updates!

Burnside Cafe
Terug naar agenda overzicht