Whatsapp shop

Proefles / Open les

Wil je erachter komen of skateboarden iets voor jou is of zou je af en toe een les willen volgen? Dan zijn de open/proef lessen op woensdag echt iets voor jou! Onze ervaren leraren leren je stapsgewijs de basishouding, steppen/sturen/remmen, indroppen, “echte tricks”, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Ook als je nieuwe tricks wilt leren of toe bent aan meer uitdaging hebben wij lessen voor jou! Tijdens de gevorderde lessen behandelen wij tricks als shove-its, kickflips, de eerste grinds, tricks in de quaterpipe, maar ook mag je hier zelf aangeven hoe jij je trucendoos wilt uitbreiden. 😉

Voor deze lessen hoef je niet vooraf in te schrijven. De dag-entree is inclusief, dus voor en/of na de les kun je lekker vrij rollen en oefenen tot het skatepark haar deuren sluit. Per les kijken we naar de opkomst en verdelen we de groepen in op niveau.

Terug naar skateschool home

Prijzen

Één Open / Proef les
€10,-
Leskaart (6x les)
€50,-
Leskaart (6x les) + vrije toegang 1,5 maand
€70,-
Huur skateboard
€3,-
Huur bescherming (helm + beschermingsset)
Incl. de les

Data & tijden (Woensdag)

Beginners les
16:00 tot 17:00
Gevorderden les
17:00 tot 18:00

Interesse?

Kom gezellig langs op een woensdag tijdens de Open/Proef lessen! Je hoeft niet vooraf aan te melden en de dagentree zit erbij in. Dus voor of na de les, kun je lekker vrij rollen!

Vragen? Skatepark@burnside.nl

Klik en houdt vast om rond te kijken