8 April: ”Couple Trouble” Duo Skateboard Contest

Op zaterdag 8 april organiseren wij samen met Monster Energy de ‘Couple Trouble’ Duo Skateboard contest bij Burnside Skatepark in Deventer. In deze contest met uniek wedstrijdconcept waarin je als koppel strijdt om een zeer unieke prijs; een 4-daagse trip naar Street League in Barcelona. Koppel je zelf aan een andere rijder en probeer zo ver mogelijk te komen in de contest waarin het belangrijk is dat jullie samen zo goed mogelijk skaten…

Info Couple Trouble:
Datum: Zaterdag 8 April 
Tijd:
15:00 – 21:00
Locatie:
Burnside Skatepark, Deventer
Kosten:
Deelname + entree skatepark €7,50

Wedstrijd format:
In deze wedstrijd draait het om de prestatie van jullie team. Het is dus van belang dat beide rijders uit een team goed presteren, alleen dan maak je kans om door te gaan naar de volgende ronde. Weet jij het zo ver te schoppen tot de ”Double Best” en weet jou team de beste double te makken, dan vliegen jullie samen met ons en Monster Energy naar Street League in Barcelona!

Ronde 1:
Duo runs. Je rijdt samen met je teamlid een run van 90 seconden door het park. Het is van belang dat beide rijders zo goed mogelijk presteren, alleen dan maak je kans om door te gaan naar de volgende ronde. Creativiteit wordt extra beloond!

Ronde 2:
Best tricks. Ieder team dat door gaat naar ronde twee gaat naar de best trick sectie. Elke team krijgt in totaal 6 try’s voor de best tricks (3 per rider) Alleen de trick met de beste score van het team telt.

Ronde 3:
Duo best tricks. 20 minuten chaos jam op een obstakel in het skatepark. Het is de bedoeling dat je als team de beste double weet te maken. Dit kan zijn door samen een ledge te skaten, de drive of een combinatie hiervan. Zolang de trick maar op het zelfde obstakel én op het zelfde moment gedaan wordt.

Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft weten te scoren wint de wedstrijd en daarmee de reis naar de Street League open in Barcelona!

 

 

Geplaatst in News