#BurnsidePrivateSessions

Win een middagje rollen in Burnside!!!


Worden alle ouders/verzorgers al een beetje gek van stuiterende kids en al dat geskateboard in en rondom het huis? Nu hebben wij een video wedstrijd het leven in geroepen om jullie creativiteit de loop te laten gaan tijdens deze Corona-tijd! Speciaal voor alle rollers (skateboard, Blade & BMX) die al een maand niet meer hebben kunnen rollen in ons mooie skatepark… 

SKATE, CREATE & WIN EEN MIDDAG ROLLEN IN ONS SKATEPARK!!!

Hoe werkt het?
Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik alle materialen die je kunt vinden (& mag gebruiken 😉 ). 
In huis, in de tuin, van het dak, in de schuur, van de oprit, op straat, het pleintje in de buurt, in het bos of misschien weet je nog ergens een verlaten stukje waar je goed kan skaten… Wees origineel!
Wie weet heb je ooit al eens een schansje of een ander obstakel gemaakt, gebruik deze! Je hoeft natuurlijk niet speciaal een obstakel te bouwen, je kan kan ook een hele leuke combinatie aan tricks doen die al in je trucen-pakket zitten. Freestyle, niks is te gek! 

Film, bewerk & upload
Vraag aan iemand in je huishouden of die je wilt filmen. Dit kan met een super-deluxe camera, maar de telefoontjes van tegenwoordig kunnen al heel veel! Dan zou je de tricks mooi achter elkaar kunnen plakken en eventueel een leuk liedje eronder zetten. (is niet verplicht). Daarna kan je de video via Instagram uploaden met de hashtag #BurnsidePrivateSessions
Mocht je geen Instagram hebben, kun je hem naar ons sturen. Via Wetransfer.nl kun je grotere bestanden versturen. Geef dan even aan of wij hem op ons Instagram account mogen delen. (@BurnsideSkatepark)

Wat kun je winnen (naast plezier hebben)?
Elke week kiezen wij willekeurig een winnaar uit die samen met zijn beste skate vriend(in) een MIDDAG in ons skatepark mag komen rollen. EEN PRIVÉ INDOOR SKATEPARK HELEMAAL VOOR JULLIE SAAMPJES…!!! 
+ + +
Over een paar weken kiezen wij een paar winnaars uit die echt heel erg hun best hebben gedaan… Zij maken extra kans op unieke Burnside prijzen (Strippenkaart, Burnside shirt, 1x entree, etc.) 

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, stuur even een mailtje naar Skatepark@burnside.nl

Be original & creative, maar vergeet niet om goed op te letten voor je mede mens! 

Xje,
Team Burnside Skatepark

Geplaatst in News