De toekomst..

NIELS EN BOERTJE

Velen van jullie wisten het al, Burnside gaat de komende periode verbouwen!!

Wij hebben het Pand gekocht waar wij ons al weer bijna 18 jaar in huisvesten en zijn van plan er een waar paradijs van te maken. Maar zoals je van ons gewend bent, nuchter als we zijn zullen wij hier in stapsgewijs te werk gaan, te beginnen met het vervangen (en eindelijk isoleren) van ons dak. Alles op z’n tijd,  first things first zeg maar..

Dat zal voor onze bezoekers concreet inhouden dat wij het skatepark vanaf maandag 23 Mei tot tenminste 25 Juni sluiten. De winkel zal in Juni vooralsnog maar drie dagen gesloten zijn, welke drie dagen dat zijn zullen wij zsm kenbaar maken zodat er niemand voor een dichte deur komt te staan.

Om ons een beetje op weg te helpen hebben wij in samenwerking met onze vrienden van Het Burgerweeshuis John Coffey uitgenodigd om het dak er al vast af te blazen op vrijdag 13 Mei. We horen het jullie al denken.. vrijdag de dertiende, als dat maar goed gaat met die jongens aan de st. Olafstraat.. Maar maak je om ons geen zorgen, wij hebben daar het volste vertrouwen in! We zien dit dan ook als het startschot van een mooie en spannende periode waarbij we via deze weg vooral kenbaar willen maken dat jullie ALTIJD onze hoofd prioriteit blijven!!

De groeten uit Burnside

<3

Geplaatst in News