“ONZE FAVORIETEN” #3

Die jongens van Burnside. Leuk en aardig dat ze precies weten te vertellen welk snowboard bij je past, maar wat vinden ze zelf eigenlijk fijn om te rijden? We nemen jullie mee op onze wintersport met onze ultieme droom set-ups.
.
Deze week: @jeroen.kanters
.
Vorige wintersport heb ik de @romesnowboards Ravine voor het eerst gereden. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar na een paar afdaling was het een match! Ik heb het snowboarden als kleine jongen op ouderwetse verhuur meuk van de oostenrijkse intersport geleerd en dat is enigszins terug te zien in mijn rijstijl ;). Je vind mij niet snel in het funpark en veel gekkigheid op de piste doe ik ook niet. Ik hou van carven en lange strakke pistes. De Ravine reageert door de aanwezige camber lekker snel en snijdt ongeacht de sneeuwcondities overal doorheen. Door de directional shape heeft hij ontzettend veel volume in de neus en glij je door de poeder alsof je aan het surfen bent. Ook bulten op de pistes zijn hierdoor geen probleem.

De Rome D.O.D. Geeft mij een perfect gevoel van controle. Snelle reactie, directe en comfortabele straps en genoeg vrijheid in je heel. In combinatie met de Thirtytwo TM-2 is dit voor mij de ultieme set! Een schoen die zo lekker zit dat je hem na de apres ski vergeet uit te doen en s’ochtend nog aan hebt😋. Directe reactie en nooit meer last van je voeten.
#romeravine #romedod #32tm2 #favoriet #newinstore

Geplaatst in News