“ONZE FAVORIETEN” #4

Die jongens van Burnside. Leuk en aardig dat ze precies weten te vertellen welk snowboard bij je past, maar wat vinden ze zelf eigenlijk fijn om te rijden? We nemen jullie mee op onze wintersport met onze ultieme droom set-ups.

Deze week: @viezevedi

Weinig inspanning, maximaal resultaat..
Als er iemand een luie boarder is dan is het Vedi wel. En OMG wat kan die uit de voeten met de @bataleonsnowboards The Jam.
Het board voelt heerlijk wendbaar en speels aan en heeft een pop waar je U tegen zegt. Heerlijk voor alle 180’s, drietjes en alles wat er ook maar een beetje op lijkt op de side-hitjes van de piste.
Maar als je de turbo aanzet merk je pas écht wat dit beest allemaal in zich heeft. 🚀🚀
Belachelijk stabiel (ook switch) keihard van de ene hamburgertent naar het andere terras rammen en nog steeds heerlijk “lui” te rijden door de felle en directe kantenwissel..
“Ik hoef maar een klein beetje tenen- of hakken druk te geven in de @thirtytwo Lashed en een nieuwe koers is ingezet”
Aldus Vedi, die de veters rondom de wreef lekker los draagt voor minder druk en nóg meer comfort. “Zodra je je in de volledig afstelbare @romesnowboards Vice strapt lijkt alles tóch al wel vanzelf te gaan”
Hoe die het in de poedersneeuw doet? Daar pakt ie lekker een poederplank voor, hij zou maar moeten werken in de sneeuw. Stel je eens voor joh.. 💁🏼‍♀️

PS: Even voor de duidelijkheid, met “beest” bedoelen we het snowboard.. #newinstore#bataleonthejam#32lashed#romevice#favoriet

Geplaatst in News