Whatsapp shop

Skateboardschool

Ben jij benieuwd hoe het voelt om te skateboarden? Of wil je graag verder met het leren van nieuwe tricks? Wij bieden lessen aan voor alle skateboarders vanaf 6 jaar. Open lessen of in vaste groepen een serie volgen. Het kan allemaal bij Burnside Skateboardschool!

Beginner, gevorderde, jong, oud, jongen, meisje, talent of heb je net wat extra aandacht nodig? In Burnside Skatepark leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboard leraren. Bij ons ben je altijd welkom! ☺

Lijkt het je ook leuk om een stoer & origineel skateboard kinderfeestje te geven, een privé les of toch met een hele groep een workshop volgen? Bekijk hieronder ons hele aanbod aan lessen!

Interesse of vragen?
Skatepark@burnside.nl

Let's roll!

Lijkt het jou cool om te kunnen skateboarden, maar ben je nieuw in de skateboardwereld?
Ervaar het tijdens een Proef / Open les!

Scroll all the way down voor alle informatie over onze lessen.

Lesdagen & -tijden

Proef/Open les beginners
Woensdag 16:00 tot 17:00
Proef/Open les gevorderden
Woensdag 17:00 tot 18:00
Lessenserie beginners 1
Zaterdag 9:30 tot 10:30
Lessenserie beginners 2
Zaterdag 10:30 tot 11:30
Lessenserie gevorderden
Zaterdag 12:00 tot 13:00
13+ les; beginners & gevorderden
Vrijdag 16:00 tot 17:00
Volwassene les; beginners & gevorderden
Vrijdag 19:00 tot 20:00

Lessenseries 2020 (zaterdag)

We krijgen er steeds meer nieuwe skateboarders bij! Super leuk om het te zien groeien! Helaas hebben we afgelopen periode meerdere malen ‘Nee’ moeten zeggen… Daarom is er een extra uur toegevoegd voor beginners! Check het kopje ‘Lessenseries’ voor meer info!
LET OP! Vooraf inschrijven via skatepark@burnside.nl

Beginners 1
09:30 - 10:30 (3 groepen)
Beginners 2
10:30 - 11:30 (3 groepen)
Gevorderden
12:00 - 13:00 (3 groepen)

Planning lessenserie-2 2020

Zaterdag 7 Maart (07-03)
Inhaal / Proef / Open les
Zaterdag 14 Maart (14-03)
Lessenserie (les 1)
Zaterdag 21 Maart (21-03)
Lessenserie (les 2)
Zaterdag 28 Maart (28-03)
Lessenserie (les 3)
Zaterdag 4 April (04-04)
Lessenserie (les 4)
Zaterdag 11 April (11-04)
Lessenserie (les 5)
Zaterdag 18 April (18-04)
Lessenserie (les 6)

Kinderfeestjes

Skateboard kinderfeestjes zijn te reserveren tijdens onze openingstijden. Ook in de vakanties!
Mail, WhatsApp of bel ons om te vragen of we nog een gaatje hebben voor jullie gewenste tijdstip.
Check voor meer info onder “Kinderfeestjes”.

Skateschool mogelijkheden


Proefles / Open les

Wil je erachter komen of skateboarden iets voor jou is of zou je af en toe een les willen volgen? Dan zijn de open/proef lessen op woensdag echt iets voor jou! Onze ervaren leraren leren je stapsgewijs de basishouding, steppen/sturen/remmen, indroppen, “echte tricks”, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Ook als je nieuwe tricks wilt leren of toe bent aan meer uitdaging hebben wij lessen voor jou! Tijdens de gevorderde lessen behandelen wij tricks als shove-its, kickflips, de eerste grinds, tricks in de quaterpipe, maar ook mag je hier zelf aangeven hoe jij je trucendoos wilt uitbreiden. 😉

Lees verder “Proefles / Open les”

Kinderfeestjes

Een te gek kinderfeestje vier je bij Burnside! Samen met je vriendjes/vriendinnetjes leren skateboarden, een keer wat anders dan bowlen of koekhappen… 😉
Wij verzorgen feestjes waarbij kinderen (vanaf 6 jaar oud) één uur begeleidt worden door een van onze ervaren skateboard leraren. Tijdens dit uur staat plezier en veiligheid voorop! Oefeningen worden gecombineerd met leuke spelletjes om de basis van het skateboarden stap voor stap te leren.
Afsluitend van het uur skateboarden maken wij een leuke groepsfoto in het skatepark. Daarna mogen jullie met de groep vrij blijven skateboarden tot ze uitgerold zijn of wij de deuren van het skatepark sluiten.

Prijzen & inschrijven

Lessenseries

*** SCHRIJF JE ZOON/DOCHTER NU IN VOOR DE VOLGENDE LESSENSERIE! ***

Momenteel houden jullie lekker zomervakantie! Wil je eerst een proefles meedraaien? Dan kan dat elke woensdagmiddag.
Op zaterdagochtend 14 maart starten wij weer met een nieuwe skateboard lessenserie. 6x les op zaterdagochtend. Hierbij worden deelnemers ingedeeld op niveau. Elke week ga je een stapje verder en door met de oefeningen waar de laatste les mee afgesloten is. Na afloop van de les mag je lekker de hele dag vrij blijven rollen!

Lees verder “Lessenseries”

Groepsles

Bij groepslessen/workshops ligt de nadruk op de beleving van het skateboarden. Groepslessen/workshops zijn ideaal voor scholen, buurtcentra, naschoolse activiteiten, etc.

Afhankelijk van de grootte van de groep wordt het aantal skateboardleraren aangesteld. Onze ervaren leraren geven op een veilige en leuke wijze het skateboard-plezier door!
Op locatie is ook mogelijk, we beschikken daarvoor over een mobiel skateparkje. Per aanvraag worden data, tijdsduur en prijs bepaald.

Prijzen en inschrijven

Priveles

Bij een privéles wordt je door een skateboard leraar één op één begeleid in plaats van in een groep. Tijdens deze les krijg je intensiever les. Deze is speciaal toegespitst op jou niveau waardoor je snel een goede basis kan leggen of sneller nieuwe tricks onder de knie kan krijgen. Lukt die ene trick nog niet en blijf je er maar mee stoeien? Neem een privé les en krijg de juiste tips die jij nou nèt nodig hebt! 

Prijzen en inschrijven

Volwassenen les

Wij krijgen steeds vaker de vraag of we ook skateboard lessen aanbieden voor “ouderen”. Bij dezen kun jij ook leren skateboarden! 😉 Heb je vroeger geskateboard en wil je er weer eens opstappen om lekker te cruzen? Dan is dit je kans om controle over je board terug te krijgen. Ook voor beginners die nog nooit op een skateboard hebben gestaan hebben wij plek. Op een rustige wijze leer je de basistechnieken. Leuk om alleen of samen met een vriend(in) aan te beginnen!

Prijzen & inschrijven

Klik en houdt vast om rond te kijken