Whatsapp shop

Skateboardschool

We mogen met de nieuwe Coronamaatregelen open blijven en kinderen tot en met 17 jaar les blijven geven in groepsverband!

Ben jij benieuwd hoe het voelt om te skateboarden? Of wil je graag verder met het leren van nieuwe tricks? Wij bieden lessen aan voor alle skateboarders vanaf 6 jaar. Open lessen of in vaste groepen een serie volgen. Het kan allemaal bij Burnside Skateboardschool!

Beginner, gevorderd, jong, oud, jongen, meisje, transgender of een talent dat net wat extra aandacht nodig heeft?
In Burnside Skatepark leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboardleraren.
Bij ons ben je altijd welkom! ☺

Lijkt het je ook leuk om een stoer & origineel skateboard kinderfeestje te geven, een privé les of toch met een hele groep een workshop volgen?

Bekijk hieronder ons hele aanbod aan lessen!

Interesse of heb je nog vragen?
Skatepark@burnside.nl

Skateboardlessen... Let's roll!

Lijkt het jou cool om te kunnen skateboarden, maar ben je nieuw in de skateboardwereld?
Ervaar het tijdens een Proef/Open les!

Scroll all the way down voor alle informatie over onze lessen.

Lesdagen & -tijden

Beginners les (Jeugd - Open les)
Woensdag 16:00 tot 17:00
Gevorderden les (Jeugd - Open les)
Woensdag 17:00 tot 18:00
Beginners les 1 (Jeugd - Lessenserie 6x)
Zaterdag 09:45 tot 10:45
Beginners les 2 (Jeugd - Lessenserie 6x)
Zaterdag 10:45 tot 11:45
Gevorderden les (Jeugd - Lessenserie 6x)
Zaterdag 12:00 tot 13:00
Beginners les (12 - 17 jarige - Lessenserie 6x)
Zaterdag 12:00 tot 13:00
Beginners & gevorderden les (Volwassenen)
Vrijdag 19:00 tot 20:00

Lesprijzen

Zaterdag (lessenserie - 6 weken les)
€50 - (€70 incl. onbeperkt toegang skatepark)
Woensdag (Proef/Open les)
€10 per les (Leskaart 6x - €50)
Vrijdag (Volwassenen)
€10
HUUR - Skateboard
€3
HUUR - Bescherming + helm
Gratis te gebruiken tijdens lessen

Lessenserie data

Les 1
Zaterdag 31 - 10
Les 2
Zaterdag 07 - 11
Les 3
Zaterdag 14 - 11
Les 4
Zaterdag 21 - 11
Les 5
Zaterdag 28 - 11
Les 6
Zaterdag 05 - 12
Inhaal / Proef / Open les
Zaterdag 12 - 12
Proef / Open les
Zaterdag 19 - 12
GEEN LES - KERSTVAKANTIE
Zaterdag 26 - 12 & 02 - 01
Les 1 - Nieuwe lessenserie
Zaterdag 09 - 01

Kinderfeestjes & Privélessen

Skateboard kinderfeestjes & privélessen zijn te reserveren binnen onze openingstijden op jullie gewenste tijdsstip. Check voor meer info onder “Kinderfeestjes” & “Privélessen”.

Mail ons om te vragen of we nog een plekje hebben voor jullie gewenste tijdstip.

Skateschool mogelijkheden


Proefles / Open les

Wil je erachter komen of skateboarden iets voor jou is of zou je af en toe een les willen volgen? Dan zijn de open/proef lessen op woensdag echt iets voor jou! Onze ervaren leraren leren je stapsgewijs de basishouding, steppen/sturen/remmen, indroppen, “echte tricks”, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Er zijn steeds meer jongeren die elke week komen skateboarden, maar eens per 2 a 3 weken ben je ook welkom op de woensdagmiddag! 

Lees verder “Proefles / Open les”

Kinderfeestjes

Een te gek kinderfeestje vier je bij Burnside! Samen met je vriendjes/vriendinnetjes leren skateboarden, een keer wat anders dan bowlen of koekhappen… 😉
Wij verzorgen feestjes waarbij kinderen (vanaf 6 jaar oud) één uur begeleidt worden door een van onze ervaren skateboard leraren. Tijdens dit uur staat plezier en veiligheid voorop! Oefeningen worden gecombineerd met leuke spelletjes om de basis van het skateboarden stap voor stap te leren.
Afsluitend van het uur skateboarden maken wij een leuke groepsfoto in het skatepark. Daarna mogen jullie met de groep vrij blijven skateboarden tot ze uitgerold zijn of wij de deuren van het skatepark sluiten.

Prijzen & inschrijven

Groepsles

Bij groepslessen/workshops ligt de nadruk op de beleving van het skateboarden. Groepslessen/workshops zijn ideaal voor scholen, buurtcentra, naschoolse activiteiten, etc.

Afhankelijk van de grootte van de groep wordt het aantal skateboardleraren aangesteld. Onze ervaren leraren geven op een veilige en leuke wijze het skateboard-plezier door!
Op locatie is ook mogelijk, we beschikken daarvoor over een mobiel skateparkje. Per aanvraag worden data, tijdsduur en prijs bepaald.

Prijzen en inschrijven

Lessenseries

We zijn weer lekker op dreef met onze skateboard lessenserie! Er zijn steeds meer jongeren die beginnen met skateboarden, lekker bezig! In het nieuwe jaar op 9 januari starten wij weer met een nieuwe lessenserie. 6x les op zaterdagochtend. Hierbij worden deelnemers ingedeeld op niveau. Elke week ga je een stapje verder en door met de oefeningen waar de laatste les mee afgesloten is. Na afloop van de les mag je (normaal gesproken zonder Coronamaatregelen) lekker de hele dag vrij blijven rollen. Voor nu moet je reserveren voor het tijdsblok.

Schrijf je snel in voor de volgende serie, want de aanmeldingen gaan hard!
VOL = VOL!

Lees verder “Lessenseries”

Priveles

Bij een privéles wordt je door een skateboard leraar één op één begeleid in plaats van in een groep. Hierdoor krijg je intensiever les. Deze is speciaal toegespitst op jouw niveau waardoor je snel een goede basis kunt leggen of sneller nieuwe tricks onder de knie kunt krijgen. Lukt die ene trick nog niet en blijf je er maar mee stoeien? Neem een privé les en krijg de juiste tips die jij nou nèt nodig hebt! 

Prijzen en inschrijven

Volwassenen les

Wij krijgen steeds vaker de vraag of we ook skateboard lessen aanbieden voor “ouderen”. Bij dezen kun jij ook leren skateboarden! 😉 Heb je vroeger geskateboard en wil je er weer eens opstappen om lekker te cruzen? Dan is dit je kans om controle over je board terug te krijgen. Ook voor beginners die nog nooit op een skateboard hebben gestaan hebben wij plek. Op een rustige wijze leer je de basistechnieken. Leuk om alleen of samen met een vriend(in) aan te beginnen!

Prijzen & inschrijven

Klik en houdt vast om rond te kijken